top of page

Wie zijn we?

Lisa & Dorien zijn gestart als twee collega’s en vriendinnen die graag de gekste verhalen bij elkaar fantaseerden. Lisa’s vrolijke tekeningen ondersteunden al snel de vlotte pen van Dorien en zo vormden ze binnen geen tijd een hecht team.

“Toen we voor een bevriende collega een origineel cadeau in elkaar wilden boksen, kwamen we op het idee om een gepersonaliseerd boekje te ontwerpen. Meteen hadden we de smaak van het “boeken maken” te pakken! Het bleek zo leuk, ja zelfs verslavend, dat we bleven doorgaan voor andere vrienden… en vrienden van die vrienden! We konden ons ei hier helemaal in kwijt! Geboortes, doopsels, verjaardagen,... niets leek ons te gek om erover te tekenen en te schrijven!"

Voorleesboekjes en vooral zo gepersonaliseerd mogelijk werken, dat is werkelijk ons ding! We gingen graag veel verder: waarom geen boekjes maken voor beginnende lezers? 

We contacteerden juf Goedele en kregen hulp om perfecte en vooral amusante AVI-boekjes te maken, maar we wilden graag meer. 

En waarom zouden we ook geen boekjes schrijven voor volwassenen?

Vincent (de man van Lisa) maar ook een geweldige tekenaar, is sindsdien mee op onze creative kar gesproken en leeft zich uit  met de projecten voor volwassenen. Zo kwamen er al boekjes tot stand voor een huwelijk, een veertiger, iemand die afstudeerde, ...

Ondertussen hebben we ook Gaelle, Valerie, Ulla en Roberto aan boord genomen om onze boekjes te vertalen naar het Frans, het Duits en het Italiaans want hier bleek ook al snel veel vraag naar. 

Ons laatste teamlid is Anneleen: een toffe kleuterjuf die hier en daar bij de boekjes pedagogische activiteiten of leuke knutselactiviteitjes bedenkt.

THE CUSTOM SHOP

Lisa heeft al lang een creatieve geest. Ze experimenteerde met verschillende technieken zoals naaien, breien, het maken van beeldjes van zoutdeeg. Ten slotte, terwijl ze haar gezinsleven en haar onderwijswerk combineerde, specialiseerde ze zich in het personaliseren van verschillende objecten door de technieken van sublimatie, flocking en werken met vinyl. Haar creaties zijn te ontdekken in onze "Custom Shop".

Vind Lisa en Dorien terug in hun workshops, lessen en kinderkampen. Omdat ze beide gedreven leerkrachten zijn, konden ze hun plezier in het lesgeven niet beperken tot hun klaslokalen!

Lisa heet je welkom in haar atelier te Roosdaal. Ze begeleidt je bij digitale tekenlessen en bij sublimatie- of flockworkshops.

Je ontmoet Dorien tijdens activiteiten die op scholen worden georganiseerd, in onze lees- en schrijfworkshops.

Onze kampen worden geleid door Dorien en Anneleen, onze ervaren begeleiders.

STUDIO

Vincent, gepassioneerd door tekeningen en architectuur, is ook een sexy en charmante muzikant die zijn talent in onze studio ter beschikking stelt om je te helpen bij het opnemen van uw audioboeken of uw liedjes of tracks professioneel op te nemen.

DRUKKEN EN BINDEN

Lisa en Vincent werken samen in onze minidrukkerij.

Lisa en Dorien hebben beslist om samen te werken met verschillende Belgische kunstenaars en ontwerpers om een nieuw concept van gepersonaliseerde mokken te ontwikkelen. Op de site van ‘The Mokken Boutique’ komt elke illustrator en artiest aan bod. Kies een artiest, selecteer een illustratie en personaliseer de tekst die op je mok komt. Ontdek de creaties van Mieke, Els, Sandra, Vincent, Luc, Petra, Marieke en Freya en Lisa&Dorien.

En, last but not least, onze influencers... Sarah, Maaike, Sofie, Kato en Iris. Zij proberen Lisa & Dorien nog meer op de kaart te zetten. Daarvoor hebben ze genoeg aan hun enthousiasme en overtuigingskracht op verschillende social media.

Geen project is te gek en we realiseren het! 

Je hoort het al: Lisa & Dorien hebben zin in de toekomst! 

We fantaseren en ontwerpen met plezier verder.  

Onze partners:

www.creartep.be: lekkere snoepjes voor in onze mokken

myriambeeckman.com: de magische schrijfkracht voor ondernemers & kmo’s, een echte aanrader

www.blcks.be​: het beste architectenbureau van Roosdaal!

www.zooza.nl: unieke producten voor stoere papa's, hippe mama's en kids!

www.2loveit.nl​: een leuke webshop voor unieke accessoires, sieraden, tassen en sjaals.

www.kreadoeshop.be: hier moet je zijn voor hobbymaterialen, handgemaakte beelden en juwelen.

bottom of page