top of page
Sketches 2611.png

LISA EN DORIEN KINDERBOEKEN

Ontdek hier onze gepersonaliseerde kinderboeken, prentenboeken en zo veel meer. Vind je niet wat je zoekt? Wij helpen je graag!

17868758066024622.jpg

LISA EN DORIEN KINDERBOEKEN

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Wat leuk dat je de weg gevonden hebt naar de website van Lisa & Dorien Kinderboeken. Wij maken voor jou de mooiste, gepersonaliseerde voorleesboekjes. We gaan véél verder dan enkel een naam veranderen.

Nee, samen mét jou gaan we alle karakters omtoveren tot herkenbare personen en situaties. Dit doen we met veel liefde voor kindjes die pas geboren zijn, voor een doopsel, een verjaardag van een kleine rakker, maar evengoed voor een geweldige dame of kerel van veertig. Kortom, voor iedereen die een uniek verjaardagscadeau verdient. Ook voor pleeg- en adoptiekindjes kunnen wij iets heel bijzonders maken. Of wil je iemand bedanken voor een stage op een eigenzinnige wijze? Misschien wil je wel een romantisch sprookje over jou en je geliefde voor de eeuwigheid bewaren?  Alles kan! 

 

Toch gaan we graag nog een stapje verder! We hebben zelfs boekjes aangepast aan specifieke (AVI) - leesniveaus zodat elk kind "goesting" krijgt om te lezenZo hebben we ook een fantastisch luisterboek ontwikkeld om bij weg te dromen! En dat is nog niet alles: voor alle juffen en meesters hebben we speciale klasprojecten waarbij we op de klasvloer komen lezen. We kunnen zelfs een actief atelier organiseren! Of wat denk je van een eigen klasboek?  

 

Misschien heb je gewoon zélf een gek idee dat je op papier wil zien staan?

Spreek ons aan en we creëren samen met jullie een ongezien boekje!

Lisa heeft er zin in om te tekenen en Dorien haar pen kriebelt alvast enorm...

 

LIVE LOVE LEES

 

NET BINNEN.

748D58CA-28EB-4259-B22B-60B35DE20AF7_edited.jpg

THE BFF CLUB EN DE TANDENFEE

Nu op voorraad

Laat dit geweldig leesboekje niet aan je neus voorbij gaan. Dit boekje is geschreven door JUF GOEDELE en is perfect voor beginnende lezers. Leesniveau :  AVI-M4

ACD8B4A3-0CC4-4E76-AA1A-F4045E26BEBB_edi

CLARA EN DE KIKKERPRINS

Uniek en origineel

Op zoek naar iets nieuws in onze winkel? Bekijk dan gauw dit recent uitgebrachte boekje wat alleen verkrijgbaar is bij Lisa en Dorien Kinderboeken. Dit boekje is geschreven door JUF GOEDELE en is perfect voor beginnende lezers. Leesniveau:  AVI-M4

hardcover-book-mockup-with-customizable-

EEN BUITENGEWOON JAAR

Mis het niet

Ben je op zoek naar een leuk kinderboek? In dit verhaal ontdek je samen met Elle, haar mama, papa en haar meter hoe bijzonder haar eerste levensjaar was. Dit boekje is geschreven door DORIEN en is perfect om voor te lezen.

Nu populair

Deze boekjes zijn veel meer dan boekjes die je kan laten maken met enkel een eigen naam. Persoonlijke verhaallijn, de tekeningen zijn 'spot on' en er wordt rekening houden met de ideeën en tips van de 'besteller'. Super fier om zo een cadeau te mogen geven aan mijn kersverse metekindje! Ook mijn eigen kinderen waren verheugd dat ze meespeelden in het verhaal. Dank jullie wel, Lisa en Dorien!

Marieke

Wij zochten een origineel cadeau voor petekindje dat 1 jaar werd toen ons oog hierop viel.
En wauw! Prachtig boek en zeer persoonlijk verhaal en tekeningen. Echt een mooie herinnering om cadeau te geven.
Ook het contact verliep zeer vlot en vriendelijk.
Kortom, een absolute aanrader.
Danku Lisa&Dorien!

Kristin

Een origineel cadeautje dat moet gedeeld worden...

Koning Jelle en Koningin Wendy, prinsessen Lara, Rita en Hellen, de tovenares,...

Mooi gepersonaliseerd verhaal door

Lisa en Dorien Kinderboeken.

Wendy

bottom of page