top of page

Hoe wordt een boek gepersonaliseerd?

17910185086611345.jpg

Zoek je het perfecte cadeau voor een geboorte: heel origineel en bovendien gepersonaliseerd?

 

Lees dan hier hoe Lisa en Dorien dit boekje voor jou gaan personaliseren. Het is meer dan gewoon een naam veranderen! 

1) Je bestelt het boekje in de webshop. Je hoeft de naam van de baby zelfs nog niet te kennen!Bestel tijdig want creativiteit kost nu eenmaal tijd. 

2) Je ontvangt een lange vragenlijst want we hebben nu eenmaal heel wat gegevens nodig om onze fantasie de vrije loop te laten. 

3) Als de vragenlijst is ingevuld, begint Lisa te tekenen zodat iedereen zich in “zijn aapje” kan herkennen. Lisa stuurt jou een paar van de tekeningen door zodat je je mening kan geven. 

4) Dan is het aan Dorien. Zij gaat de tekst volledig aanpassen aan je vragenlijst en steekt er ook de nodige humor in. Een grappige noot zal het voorlezen nadien enkel prettiger maken! 

5) Het project is dan klaar! Nu wacht iedereen geduldig op de geboorte van de kleine prins of prinses! Zodra de baby er is, verwittig je ons direct. De naam wordt in het boekje verwerkt en dan wordt het verzonden naar de drukkerij. Een week later ontvang je je gepersonaliseerd boekje! 

Ontdek de gepersonaliseerde boekjes van Lisa en Dorien op hun webshop! 

NB: Heb je specifieke vragen? Misschien kunnen we jou helpen? Stel ons de vraag en we zoeken samen naar een ideale oplossing… Heb je een buitengewone passie? Of een zeer speciale band met de familie? Heeft de baby twee mama’s, twee papa’s, halfbroers of halfzussen? Geen probleem! Is er iemand die echt gemist wordt (een opa of een oma, een huisdier,…) en wil je dat die ene persoon of dat dier graag een mooie plek krijgt in dit verhaal? We can do it! Is het voor een bijzonder pleeggezin of een adoptie? No problem! Wens je dit boekje in meerdere talen, want mama spreekt misschien Frans en papa Nederlands? Dat regelen we ook!  De intelligentie van Lisa en de creativiteit van onze Queen of Everything lossen elke uitdaging op zodat je boekje 100% op maat is! 

bottom of page